Переплюнула Скабєєву! Скандал у прямому ефірі – Геращенко в істериці: цинічна тактика. Почула вся країна

Юрист Геннадій Друзенко звинуватив депутата від Європейської солідарності Ірину Геращенко у брехні та заявив, що вона ще гірша, ніж російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

Конфлікт між Друзенко та Геращенко виник 10 червня в ефірі ток-шок Право на владу на каналі 1+1. Зокрема, Друзенко закликав Геращенко не захищати п’ятого президента України Петра Порошенка після оприлюднення “плівок Медведчука”.

“Знаєте, коли я дивлюся на Скабєєву, Я розумію: ворог. Коли я дивлюся на вас, я нічого не розумію”, – сказав Друзенко, звертаючись до Геращенко.

Він заявив, що нардеп ЄС переплюнула російську пропагандистку в брехні.

“Ви її (Скабєєву, – ред.) переплюнули. У брехні. Ви не розумієте, що Петро Олексійович невиправний? З Петром Олексійовичем все зрозуміло. Я його пам’ятаю як юрист, коли він всіх виселяв з Рибальського півострова. Тоді ще він був ніким. Я знаю, що в Угоді про асоціацію, яку робили мої студенти, найкращий розділ був – кондитерка, тому що він тоді був міністром економіки. Навіщо ви? Ви жінка, ви мати. Вашим синам би таке зробили. Навіщо ви берете гріх на душу? Ви ж людина, врешті-решт!”- обурився Друзенко.

У свою чергу варто зазначити, що Ірина Геращенко прийшла на ефір Право на владу каналу 1 + 1 підготовленою. У неї була при собі фотографія з визволення полонених, де на задньому плані стоїть Медведчук, про це пише у своєму Телеграмі екс-нардеп Сергій Лещенко. Далі в оригіналі:

Таким чином вона парирувала, коли їй показували її власні знімки в обнімку з Медведчуком. Якого, до речі, Геращенко дуже добре знає з часів роботи на партійному каналі Медведчука “Інтер”, де вона знімала фейкові сюжети.

Наявність заготовленої фотографії у Геращенко каже про те, що вся її модель поведінки в ефірі була продуктом штабної роботи “Європейської солідарності”. Звинувачувати її тут нема в чому, адже місія Геращенко на ефірі була в тому, щоб прикривати Порошенко. До слова, треба визнати, що тактика в чомусь вдалася. Геращенко вийшло переключити увагу з корупції Порошенко, його дизельних і вугільних схем з Медведчуком на тему обміну заручниками, де люди припиняють мислити раціонально і переходять в емоцію.

Цинічно, але ефективно. Тому особисто я вважаю помилковою тактику виривати з широкого контексту тему заручників. Говорити треба про те, що ніякі благородні мотиви не можуть виправдовувати поведінку Порошенко, який дав Медведчуку дизельну трубу, заправки “Роснєфті”, вугільні схеми і можливість скупити телеканали, які потім обслуговували Порошенко на виборах 2019 року, – резюмував Лещенко.