Перестріляли своїх! Прямо з Бахмуту – Вагнера проти солдатів РФ: шанс для ЗСУ. Солдат зізнався!

Армія РФ отримала завдання ліквідувати бойовиків ПВК “Вагнер”, що залишилися на околицях Бахмута. Проте найманці Євгена Пригожина не чекали, коли їх противник приступить до виконання наказу, і самі відкрили вогонь по регулярних військ Росії.

Про це повідомляє ТГ-канал “Бахмутський демон”.

  “Наші штурмові бригади все бачать, зараз завдаються системні удари по позиціях росіян… Ви б чули зараз радіоефір цих агресорів”, – йдеться у повідомленні.

За даними українських військових, частина регулярних військ Росії ліквідує своїх товаришів по службі, і частина військових підтримує Пригожина.

“Поки що незрозуміло, що відбувається остаточно, це бійня”, – пишуть у ТГ-каналі.

Близько 23:00 ЗСУ фіксували рух супротивника, після чого настала тиша.

Пізніше ТГ канал написав, що є кілька відбитих вулиць у Бахмуті, є полонені.

Окупанти бояться втратити Бахмут. Це для них стало б жахливою поразкою. Через те країна-агресорка туди перекидає усі можливі ресурси.

Українські військові продовжують нищити росіян. Запеклі бої тривають на Бахмутському напрямку. Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський оприлюднив відео, як ЗСУ ліквідовують ворога та його техніку.

У мережі з’явилося відео, як українські військові беруть у полон окупантів. Бійці ТрО без бою, але з хитрощами взяли в полон щонайменше четверо росіян.

Повертаючись з позиції ворога, українські розвідники зустріли російського солдата. Автор відео – командир батальйону Олег “Сірко” – пригрозив окупанту та прикріпив до його спини “вибуховий пристрій” (гілку з дерева). Загарбник повинен був привести з собою своїх “колег” і успішно виконав це завдання.

Судячи з відео, окупанти не те, що не знають, для чого воюють – складається таке враження, що вони не мають найменшого уявлення, де взагалі перебувають і що роблять.