“Перевзувся находу”: Вакарчук вразив заявою про Зеленського. У Порошенка істерика

Лідер партії “Голос” і народний депутат Святослав Вакарчук виступив проти політизації Нормандського процесу. Про це він заявив в ефірі “Свободи слова Савіка Шустера”.

На думку Вакарчука, на зустрічі “нормандської четвірки” президент України Володимир Зеленський повинен домогтися припинення вогню і домовитися про обмін заручниками.

“Я в цьому готовий стояти поруч з ним. І весь український народ готовий стояти поруч з ним”, – сказав Вакарчук.

За словами лідера партії “Голос”, опозиція повинна підтримати бажання президента відстояти мир на Донбасі: “Сьогодні наше завдання не політизувати процес Нормандії”.

“На зустрічі в Парижі навпроти президента Зеленського буде сидіти три людини. Двоє з них – це партнери, які будуть підтримувати прагнення України до миру, але мати власний політичний порядок денний. І один – представник країни, яка захопила частину нашої території і намір якої – ворожий: послабити максимально українські позиції. Тобто там буде один ворог і два партнера України. Але там не буде жодного друга. Єдиним другом президента Зеленського на цих переговорах буде народ України “, – заявив Вакарчук.