“Петя, дай цукерку!”: Тільки погляньте, яким Порошенко був у дитинстві. Приголомшливі факти про президента

epa04145911 Ukrainian politician Petro Poroshenko smiles during the 'Udar' of Vitaliy Klitschko (not pictured) political party during a party congress in Kiev, Ukraine, 29 March 2014. According to media reports, Ukrainian politician Vitali Klitschko, a former boxer who is well-regarded in western Europe, said on 29 March he is dropping out of the presidential campaign and will support the Ukrainian politician Petro Poroshenko as presidential candidate in elections on 25 May 2014. Klitschko was one of the stalwarts of street protests that brought down Ukraine's former president, Viktor Yanukovych, in February. EPA/ANDREY SINITSYN

Життя цього чоловіка от уже декілька років надзвичайно цікавить усіх українців. Чи не щодня ЗМІ повідомляють чергові подробиці з його особистого життя і професійної діяльності. Це й не дивно, бо він – п’ятий  і наймолодший президент України – Петро Порошенко, передає Корупція.Інфо

Сьогодні ми хочемо розказати про той час, коли про мільйони на рахунках чи, тим-паче, президенство ніхто й не здогадувався. Про час, коли Петро Олексійович був Петриком – про дитинство ы юність.

Народився маленький Порошенко на Одещині у маленькому місті Белград, де й провів усе своє дитинство. Петрик ходив у місцеву школу і жив у одному з найбагатших районів міста. Шкільне навчання давалось хлопчику легко, як згадують вчителі і однокласники, а от з поведінкою було куди гірше: за часті провини і збитки його навіть пересадили на парту, для бешкетників. До речі, саме через поведінку Петро не отримав найвищу шкільну відзнаку.

Однокласники розповідають, що Петрик був дуже добрим і щедрим хлопчиком, з ним завжди було весело. До речі, серед його друзів було більше дівчаток, аніж хлопчиків – з ними легше було знайти спільну мову. 

Шкільні друзі часто говорять, що любов до солодкого у Порошенка ще з дитинства і пригадують, що він завжди мав з собою щось солоденьке. «Петя, дай цукерку!» – фраза, яку найчастіше чув майбутній шоколадний магнат, наче передрікала його майбутнє. 

Популярне: "Депутатська хитрість чи геніальна дружина?": Таємниці сімейного життя кума Фірташа, депутата Юрія Бойка

Школу Петра відправили закінчувати у молдовському селищі Бендери. Там він ще відвідував заняття з дзюдо. Його тренер розповів, що успіхи юнака були непогані, що поводився він так, як і має це робити гідний боєць. Своїх суперників у боротьбі Петро перемагав вправно, у цьому йому допомагала головна риса характеру – врівноваженість.

Таким спокійним, виваженим, але з іскрою отого бешкету ми й побачили Петра Олексійовича, коли він вперше з’явився на політичній арені.