Під Дебальцевим знищений російський терорист-садист, який різав українських полонених (ВІДЕО)

Під Дебальцевим знищений російський терорист-садист, який катував полонених українських військових.

Про це пише блогер pauluskp, передає Корупція.інфо

«У вересні 2014 року в інтернет потрапило моторошне відео, як бойовик ЛНР відрізає вухо арештанту, який рив окопи під Луганськом. Про-кремлівський журналіст Шарій, який виклав це відео, поспішив пояснити, що жертва – це не полонений, а нібито зек, якого заарештували за згвалтування і відправили рити окопи. Він відмовився, тому на зоні був "блатним", і спробував втекти. За що був спійманий і покараний за законами луганського правосуддя.

Залишимо осторонь непереконливість цієї версії. Жертва на відео явно нікуди не біжить, а просто з лопатою стояла поруч виритою ним ямою.

На так званому «зеку» немає жодної "наколки". Та й саме відрізання вух, а також таврування, виривання ніздрів якось вже відійшли в минуле у Європі ", – пише блогер.

 «Даг» полюбляв користуватися молотком. Причому, Алі (це справжнє ім'я «Дага») бив навіть вмираючих і вже мертвих. Ну не міг зупиниться. Кайф же. Так ось «Даг» це і є той самий «авторитетний ополченець», який різав вуха в ЛНР влітку 2014 », – розповів блогер.

Терорист «Даг», який катував полонених українських військових, входив до формування терориста «Бетмена».

«Радує в цій ситуації тільки те, що, як стало відомо, цей "герой Новоросії" назад в Дагестан поїде вантажем-200», – резюмував він.