Підлеглий Авакова розповів про підготовку замаху на шефа

Під час обшуків за місцем проживання учасників банди Торпеда було виявлені докази, що ці люди збиралися здійснити замах міністра внутрішніх справа Арсена Авакова.

Про це в ефірі "Прямого" в програмі Тараса Березовця "Ситуація" заявив заступник очильника Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

"Є матеріали, які підтверджують що це планувалося. Під час бесіди вони заявили, що наступним кроком був замах на міністра [внутрішніх справ] безпосередньо за адресою його проживання. Вони активно шукали цю адресу, встановили її та активно готувалися за допомогою спеціальних технічних засобів здійснити цей замах.

Популярне: “Задерла спідницю та просила взяти аналізи”: В Одесі слідчий поліції влаштувала п’яну ДТП

Зазвичай це вибухові засоби – гранати. Цього разу розглядали можливість застосування квадрокоптерів та іншої летальної техніки для скидання вибухової речовини – гранати тощо. За адресою проживання міністра.Є всі матеріали, які свідчать про те, що такі кроки здійснювалися", – заявив Аброськін.

Відзначимо, 2 жовтня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання трьох членів угруповання “Торпеда”. За інформацією міністра ця організація керувалась з Росії.