Підроблені документи на підносі! Правоохоронці в шоці від масштабів викритих схем

На державному підприємстві (ДП) "НДІ Проектреконструкція", яке входить до сфери управління Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, виявлено конвертаційний центр та структури, які підробляли документи, передає Корупція.Інфо

Популярне: У столиці під виглядом працівників “Київгазу” діють шахраї! Будьте обережні, щоб не потрапити у пастку! Має прочитати КОЖЕН

"В ході огляду одного з приміщень встановлено, що там знаходиться ряд комерційних організацій з ознаками конвертаційного центру та структури, які займалися підробкою документів органів державної влади", – повідомив начальник відділу управління державною власністю Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Олександр Провоторов за результатами контрольного огляду з використання державного майна, переданого Мінрегіоном в управління ДП.

У самому приміщенні виявлено понад 50 печаток і штампів комерційних, державних установ та організацій, а саме: Пенсійного фонду, реєстраторів, приватних та державних нотаріусів, правоохоронних органів.

У зв'язку з виявленими фактами міністерством ініційовано звернення до органу досудового розслідування – слідчого відділу Нацполіції Печерського РУ ГУ в Києві.

Встановлено, що керівництвом ДП НДІ "Проектреконструкція" передано комерційним структурам приміщення без укладання відповідних договорів з Фондом держмайна, які повинні узгоджуватися Мінрегіоном.

Провоторов зазначив, що на місце викликана слідчо-оперативна група Печерського РУ ГУ Нацполіції в Києві для огляду місця події.

"Після закінчення перевірки буде прийнято відповідне кадрове рішення стосовно керівництва ДП НДІ "Проектреконструкція", – додав начальник відділу.