Підрозділ сформовано!? Депутатів на фронт: офіційне рішення ЗСУ — за шкіру в окопи! Немає чого відсиджуватись!

На сьогодні питання мобілізації є дуже важливим. І до лав ЗСУ треба призивати, зокрема, депутатів. Таку думку висловив заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін, він також зазначив, що наразі вже створюється відповідний підрозділ.

«Річ у тому, що мене трохи дратує те, що ці люди намагаються створити образ, який асоціює їх з тим, до чого вони взагалі не мають стосунку. Все це носіння ними форми, розмови про армію, про фронт, про якісь такі мілітарні речі… Мало того, що я їх вважаю в цілому не дуже розумними людьми, і в мене запитання більше не до них, а до українців, які їх вибрали, це факт. Так, мене дратує, що ці люди носять форму, так, мене дратує, що вони відкривають свій рот з приводу ситуації на фронті, з приводу ситуації в обороні. Бо вони до цього не мають жодного стосунку і нічого для цього не зробили. Якщо дійсно вони це хочуть бути долученими, то, будь ласка, я навіть готовий до нас у бригаду їх узяти.», — розповідає Жорін.

Заступник командира вважає, що в жодному разі, безумовно, ми не маємо мобілізувати в армію всю країну, всіх цивільних, держслужбовців і депутатів Верховної Ради.

«Я кажу виключно про тих, які деструктивно некорисні на своїх місцях, деяких із них я дійсно такими вважаю, я вважаю, що нічого корисного вони на тих місцях, які зараз займають, не приносять. Вся країна спостерігає за тим, як вони займаються рекетом, бігають, б’ються на вулицях, б’ються з якимось молодим хлопцем, хтось комусь ніс зламав, це два депутати Верховної Ради. Якщо в них є час на це, якщо в них є бажання і сили, то я думаю, що в армії точно було б користі від них більше, ніж там, де вони зараз.», — наголосив Максим.