“Після розлучення понесло не туди”: Шанувальники нещадно розкритикували Лорак за нове фото з молодим коханцем

Ані Лорак зараз знаходиться під пильною увагою ЗМІ. Після її скандального розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу шанувальники тільки і чекали, коли Кароліна знайде собі нового залицяльника.

І таки дочекалися. І багато хто був просто розчарованим.

Не так давно стало відомо, що у Лорак роман з 26-річним продюсером Єгором Глібом. Хлопець майже на 15 років молодший за свою обраницю.

Спочатку це були просто чутки, але потім сама Кароліна підтвердила їх, опублікувавши ніжне фото в обіймах свого нового коханого.

Тепер же зірки без сорому публікують спільні фото і показують свої почуття на публіку.

Напередодні в блозі співачки з’явилося нове фото з молодим коханцем. На чорно-білому знімку закохані позують в гримерці. Ані одягнена в халат і з макіяжем. Схоже, що готується до виходу на сцену, а Єгор прийшов її підтримати. Миле фото, на перший погляд.

Але шанувальники в коментарях стали сипати злісними звинуваченнями в бік співачки. Деякі передплатники впевнені, що насправді цей роман просто піар, а інші, що молодий хлопець просто використовує її. Але всі зійшлися в одному – новий роман Лорак протриває недовго.

“Після розлучення її понесло не по дитячому. Так шкода, що постраждала творчість. Пісні стали безглузді, набір слів і все. Таке розчарування ((, одного хача ніщеброда поміняла на іншого 🤢😂😂😂😂😂, Буде те ж саме що з чоловіком . Один типаж.. Це не той це мужик який може зробити щасливою надовго. Про назавжди і не кажу “.