“Після весілля вже можна відкривати секрети?”: Продюсер “Голосу” зробив заяву про роман Тіни і Дана

Продюсер шоу “Голос” Володимир Завадюк розповів, як почалися стосунки Тіни Кароль і Дана Балана.

Дан Балан і Тіна Кароль провокували чутки про роман після участі в шоу Голос. Продюсер проекту Володимир Завадюк на тлі чуток про весілля розповів про їхній роман і зізнався, чи є він піаром.

“Мені здається, що Голос – самодостатній проект. Йому не потрібні подібні піарходи. Я розповім круту історію для тих, хто любить Голос. Коли ми домовлялися з Даном про його участь в сезоні, перше питання, яке він мені тоді задав – чи братиме участь Тіна. Він розповів, що Тіна дуже подобається йому і як співачка, і як жінка, що він дуже фанатіє. Знає реально всі виступи, її пісні, слухав і переглядав кліпи. Мені було зрозуміло, що вони точно подружаться в сезоні.

Потім, під час сезону, сталася історія з Кенгурушею. Коли ми знімали останній епізод сліпих прослуховувань дев’ятого сезону, Дан підійшов до Тіни, взяв її за щоку рукою і сказав: “Ти – моя кенгурушка”. Це шокувало всіх і Тіну в тому числі. Після цього пішла, понеслася, поїхала їхня історія стосунків на Голосі “, – сказав Завадюк.

“Вовочка так говорив про те, що Дан і Тіна були у Тіни вдома під час ефіру, як ніби Америку відкривав. Дантіні, як тільки Дана показали в кадрі, зрозуміла, де він знаходиться”, “Після весілля вже можна відкривати секрети?” – коментують шанувальники.