Пісня представниці РФ на «Євробаченні» викликала у слухачів огиду (ВІДЕО)

Пісня представниці Росії на "Євробаченні" Поліни Гагаріної «Мільйон голосів», у якій співається про об'єднання, мир і гармонію викликала у слухачів хіба огиду.

Про це повідомила американська журналістка Карун Демирьян для Washington Post. Новину передає Корупція.інфо з посиланням на «Пресу України».

 

«В інший час і на іншому музичному конкурсі Поліна Гагаріна зі своєю баладою «Мільйон голосів» була б фавориткою і ймовірним кандидатом на перемогу. Але, коли представниця Росії на цьогорічному Євробаченні співає про об'єднання, мир і гармонію, це викликає у Європи огиду», – зазначає журналістка.

 

Карун Демирьян вважає, що така тематика пісні дисгармонує з тим, що відбувається на Донбасі.

 

«Особливо після того, як європейці весь минулий рік дивилися репортажі про бої між українськими урядовими військами і підтримуваними Росією сепаратистами», – пояснює журналістка.

 

За словами Карун Демирьян, антиросійські настрої у глядачів були ще у півфіналі.

 

«Хоча фінал «Євробачення» відбудеться в суботу, антиросійські настрої були продемонстровані вже у півфіналі конкурсу у Відні. Ледь Гагаріна заспівала перші два рядки пісні, глядачі у залі підняли перед телекамерами райдужні прапори на знак протесту проти політики Росії, спрямованої проти представників ЛГБТ-спільноти», – розповідає журналістка.

 

Тим не менше, за прогнозами букмекерів, Поліна Гагаріна займе друге місце.

Нагадаємо, фінал цьогорічного Євробачення відбудеться 23 травня в австрійському Відні.