Пів години тому! Путін в істериці – люди вийшли: той самий терор, це не приховати! Кремль трясе

Під посольством Росії у Києві через ситуацію в Ізраїлі відбувся мітинг. Ситуацію прокоментував екснардеп Борислав Береза у програмі “Сьогодні День” на телеканалі “Україна 24”.

“Те, що сьогодні сюди прийшли українські націоналісти, українські євреї, кримські татари – всі ті, кого бентежить ситуація на Близькому Сході – це каже про одне: ми всі розуміємо, що вуха Росії стирчать і там, на Близькому Сході. Та сама технологія – ховатися за жінками та дітьми, розповідати брехню про те, що є якийсь народ Палестини чи народ Донбасу. Питання в тому, що Росія розганяє напругу у світі. І те, що зараз відбувається в Ізраїлі – це терор, той самий терор, якого зазнає Україна з 2014 року”, — сказав він.

Береза вважає, що Україна та Ізраїль мають спільно боротися проти Росії.

“Ми хочемо, щоб Ізраїль побачив, як ми підтримуємо його. І ми хочемо, щоб Ізраїль так само підтримував Україну, щоб в Ізраїлі більшість людей зрозуміли, що Росія – це спільний ворог, а з ворогами не можна домовлятися, з ворогами треба боротися спільно. Як казала Голда Мейр: цей конфлікт може зникнути тоді, коли араби почнуть любити своїх дітей більше, ніж вони ненавидять євреїв. Тільки тоді, коли їх перестануть фінансувати. Коли по Ізраїлю з ранку до ночі шмаляють ракетами – це не безкоштовно”, – вважає екснардеп.

На думку Берези, треба не закривати очі, не казати, що ми збентежені та хвилюємося, а треба втручатися і присікати будь-які терористичні намагання.

“Коли стріляють по мирних районах Ізраїлю арабські терористи… Таке ж саме було, коли по мирних районах Донбасу стріляли російські найманці або війська. Нам треба зрозуміти, що це може припинитися лише тоді, коли в Кремлі перестануть фінансувати терористів”, — сказав він”, – підсумував він.