Півтора місяці без мера Одеси: Труханову готуються вручити підозру

Меру Одеси Геннадію Труханову готуються вручити підозру в розтраті коштів. Генпрокуратура вже підготувала відповідний документ, передає Корупція.Інфо

Як повідомляє видання 368.media, посилаючись на свої джерела в ГПУ, підозру може бути вручено в рамках справи про виплати 185 млн гривень компанії «Девелопмент еліт» за старий адмінкорпус заводу «Краян» для розміщення «Європейської мерії».

Джерело видання повідомляє, що підозру склали для шести осіб. Зокрема, в списку фігурують віце-мер Павло Вугельман і директор департаменту комунальної власності Олексій Спектор, які знаходяться у відпустці за кордоном.

Популярне: Вона точно жартує! Світлана Заліщук показала свою квартиру в Києві, важко повірити власним очам, що за безлад?

Сам Труханов продовжив свою відпустку з 9 по 11 лютого. При цьому 12 лютого в мерії відбудеться апаратна нарада, на якій його чекають після тривалої відсутності.

Нагадаємо, що голова міськради не з’являвся в Україні з 26 грудня. До кінця січня він перебував у відпустці і кілька разів брав відрядження до Греції і Швейцарії. Після цього Труханов двічі продовжував відпустку за свій рахунок.