Пізно вночі! Бутусов в ауті – його попустили, скандал з Гогілашвілі: покарають! Зеленський знищив

Нещодавно країну сколихнув скандал за участі заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, який той влаштував на в’їзді в зону ООС.

Вчора Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра. Однак всі випустили з уваги найцікавіші деталі цієї історії. Ще зранку ситуацію почали розкручувати, як чергову зраду. І ви не здивуєтесь, почувши, що один із найактивніших в цьому був “пропагандист Порошенка” Юрій Бутусов.

На своїй сторінці у фейсбук він вирішив розповісти про вчинок Гогілашвілі, але не зміг втриматись і вирішив ще разок наїхати на Зеленського.

“На жаль, ми чудово розуміємо, що будь-яке розслідування діяльності щодо друга Зеленської влади проводити не будуть, навпаки, Гогілашвілі всіляко відмазуватимуть, щоб зняти відповідальність із президента. Зеленський та його оточення демонструють, що вони вищі за закон, і поводяться відповідно.

Резонанс у цій ганебній для держави історії необхідний хоча б для того, щоб захистити від дискредитації та незаконних переслідувань гідних поліцейських – капітана Васенкова та сержанта Довгалюка, які продовжують і сьогодні нести службу на блок-посту «Долина»”, -написав Бутусов.

І того ж дня президент Зеленський спустив Юру з небес на землю, вимагаючи звільнити Гогілашвілі. От тільки цей вчинок, Бутусов чомусь вирішив прогнорувати і коментарів не дав. Мабуть він засмучений, що розіграти “зраду” по звичному сценарію не вийшло.

Додамо ще цікавий факт з допису Бутусова в фейсбуці. Юра чомусь вирішив, що може вказувати, що робити президенту країни та чиновникам вищого ранку. Далі цитата:

“Якими мають бути результати цього скандалу:

1. Капітан поліції Васенков та старший сержант Довгалюк мають бути представлені до відомчої нагороди, премії та позапланової відпустки за гідну поведінку в умовах незаконних дій заступника міністра.

2. Гогілашвілі повинен бути звільнений і притягнутий до відповідальності за напад на співробітника поліції, ДБР зобов’язана негайно відкрито справу і чоловіка секретаря президента має покарати за вироком суду.

3. Президент Володимир Зеленський зобов’язаний пояснити обставини призначення свого друга Гогілашвілі на високу посаду в МВС за таких дуже дивних обставин. І дати доручення іншому своєму другові голові СБУ Івану Баканову провести перевірку законності призначення Гогілашвілі. СБУ зобов’язано повідомити – чи є Гогілашвілі громадянином Росії в даний час, чи дійсні його російські документи, чи підтримує якісь контакти з російськими державними структурами та посадовими особами?

4. Міністр оборони Олексій Рєзніков зобов’язаний дати пояснення, чи використовувалися військовослужбовці ГУР МО та машини для перевезень Гогілашвілі? Якщо так, то має бути проведене службове розслідування щодо законності таких дій на користь заступника міністра МВС.

5. Міністр МВС Монастирський зобов’язаний призначити службову перевірку діяльності Гогілашвілі, про скандал, що відбувся, і повідомити суспільство про результати”.

Найцікавіший в словах Бутусова абзац про те, що саме Зеленський має пояснити обставини призначення Гогілашвілі. Але його призначив ще Аваков і ще у 2019 році. І як ми можемо зараз бачити, з ким, з ким, а із Зеленським у Авакова не надто теплі стосунки.

Загалом, місія по дискредитації президента провалена, Юра.