Пізно вночі! Світ в дикому шоці: місиво почалося! ЗСУ ідуть ва-банк – окупанти на шматки!Переможемо!

Найближчі місяці будуть вирішальними у війні, яку РФ розв’язала проти України, вважає Дмитро Чернишевський.

На фронті в Україні назрівають великі події. Росія перекидає до передової мобілізованих, готуючи великий наступ на Донбасі. А ЗСУ, судячи з усього, вирішили відкласти до весни деокупацію своїх територій. Про це у своєму відеоблозі у YouTube розповів російський історик, політик Дмитро Чернишевський.

“Назрівають великі події на війні. І ці події, ймовірно, закінчать історію з докорінним переломом… Російська армія не тільки втратить здатність вести наступальні операції, що вже і так сталося, а й втратить здатність вести оборонні бої. Це буде результатом тих битв, які незабаром, мабуть, розгорнуться на фронті”, – повідомив історик. Він вважає правильним рішення українського Генштабу почекати з великим контрнаступом. “ЗСУ вирішили не метушитися, почекати та підготувати такий удар, який вирішить результат війни та виведе українську армію до Азовського моря, на підступи до Криму”, – розповів Чернишевський.

Він сумнівається, що російським “мобікам” вдасться прорвати український фронт. Бої за Бахмут показали, що ЗСУ не здатне ніщо зрушити, якщо вони “упруться”.

Політик не сумнівається, що Кремль піде у новий наступ.

“Путін усе ще сподівається силою примусити Україну до переговорів, щоб він вийшов із цієї війни з надбаннями як переможець, без втрати обличчя. Цього не буде. “Мобіки” не допоможуть Путіну здобути перемогу. Хвилі піхоти… не здатні долати сучасну піхоту, насичену артилерією та броньовими силами… Росія ще спробує перехопити ініціативу. Як німці під час ВВВ, програвши Сталінград, ще наступали під Курськом,” – розповів російський історик.