По ізоляторах і колоніях! Парубій отримав жорстку відповідь за свої слова, народ підтримує

Юрист та заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов жорстко відповів на слова нардепа від “ЄС” Андрія Парубія.

Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Парубій заявив, що справа Пашинського – залякування опозиції. Я не зрозумів, то що не так, якщо ви всі станете переляканими, бідними і масово розсадженими по ізоляторам і колоніям?

В коментарях під своєю публікацією Портнов поділився фотографією екс-спікера Верховної Ради та чинного нардепа Андрія Парубія.

Фото спровокувало в мережі жорстке висміювання ексспікера.

Портнов підписав фото: “Одяг в колонію підібраний у правильних тонах”. Користувачі мережі так прокоментували це фото:

“Пава”; “Гламурний гуцул”; “Цар птахів”, тощо.

Нагадаємо, раніше Парубій став на захист Пашинського.

“Іноді видається, що перебуваєш у якійсь паралельній реальності, де добро і зло, вчинок і підлість помінялися місцями.

Ті самі суди, які відпускають з-під варти підозрюваних у тяжких злочинах проти України, арештовують Сергія Пашинського, який сам повідомив своє місцезнаходження, не ухилявся від слідчих дій і надалі готовий тісно співпрацювати зі слідством.

Переконаний, що сам Сергій Пашинський найбільш зацікавлений поставити остаточну крапку у справі нападу на його дружину. Це не що інше, як спроба політичної розправи над Сергієм Пашинським. Імена замовників усім відомі – це агенти Росії і ми знаємо їхню ціль: знищити всіх, хто організовував опір Кремлю, починаючи з 2014 року.

Характерно, що при новій владі на такі замовлення знаходяться виконавці, – заявив Парубій.

Депутат Верховної Ради Андрій Парубій, проти якого раніше ДБР відкрило ще одну кримінальну справу, гучно заявив, що справжньою метою справи Сергія Пашинського є залякування опозиції.

“Які підстави кидати за ґрати Сергія Пашинського сьогодні? Які підстави його ізольовувати? Не було жодного доказу, що він ховається від слідства”, – сказав депутат в ефірі телеканалу Прямий.