Побив за наїзд на пішохода: в Києві мотоцикліст проїхався по тротуару і побив хлопця, якого ледве не збив

Увечері в п'ятницю, 17 травня, в районі станції метро "Хрещатик" у Києві водій мотоцикла побив перехожого, який зробив йому зауваження за їзду по тротуару.  Про це "Країні" стало відомо з власних джерел в МВС.

 Так, 27-річний хлопець чекав свою дівчину в пішохідній зоні біля станції метро.  В цей час на тротуарі з'явився байкер на спортивному мотоциклі червоного кольору і, зі слів пішохода, ледь не збив його.  Хлопець зробив лихач зауваження.  У цей момент мотоцикліст пригальмував, але не для того щоб вибачитися.

 Молодик в мотошоломі, що закриває обличчя, зліз з транспортного засобу і без розмов побив пішохода, після чого виїхав з місця події.  Потерпілий зміг розгледіти номер кривдника з київською реєстрацією: АА0083АЕ.  За даними з відкритих джерел, цей мотоцикл "Honda" кілька разів перепродували і зараз зареєстрований на якогось киянина, прописаного в Дніпровському районі столиці.

 За фактом події потерпілий звернувся в поліцію.  Правоохоронці почали розслідування за ч.1 ст.125 КК України: "Нанесення легких тілесних ушкоджень".  Максимальне покарання за це правопорушення – виправні роботи до 1 року.  Особистість задиристого мотоцикліста встановлюється.