“Почав жбурляти її по кімнаті, а потім…”: Над екс-нареченою Кличко жорстоко познущався її хлопець. “В день всіх закоханих”

Родичі американської актриси Хейден Панеттьєрі на цей раз твердо налаштовані відправити за ґрати її бойфренда Брайана Хікерсона.

Як стало відомо виданню Radar Online, актор знову побив свою дівчину. Це сталося в День святого Валентина в штаті Вайомінг. Замість романтики, яку мала право очікувати Хейден в свято всіх закоханих, Брайан почав «жбурляти» її по кімнаті, а потім вдарив кулаком в обличчя.

Причому цього разу все сталося при численних свідках. Хікерсон був заарештований за звинуваченням у домашньому насильстві.

Сім’я 30-річної Панеттьері намір домагатися покарання для її кривдника. Однак сама актриса поки що не впевнена в тому, що хоче відправити його до в’язниці.

У травні минулого року Хікерсону вже висувалися звинувачення в зв’язку з побоями, які він завдав Хейден, будучи п’яним. 23 травня суддя видав ордер, що забороняє йому наближатися до його подруги і вступати з нею в будь-який контакт. Однак пара неодноразово порушувала це припис. У підсумку у вересні справа була закрита, оскільки Панеттьері відмовилася співпрацювати з прокуратурою і давати показання проти свого коханого. А інших свідків інциденту знайти не вдалося.

Пара помирилася. Хейден і Брайан навіть домовилися про те, що обидва більше не будуть вживати спиртне, щоб уникнути подібних НП. Однак, незважаючи на обіцянку, Хікерсон знову почав пити. І в результаті, перебуваючи в стані сп’яніння, не зміг стримати агресію.

Поки що актора відпустили під заставу в п’ять тисяч доларів. Він повинен постати перед судом 12 березня.

Хейден, зірка серіалів «Нешвілл» і «Герої», з 2009 року зустрічалася з українським боксером Володимиром Кличком. Їх заручини відбулися в 2013 році. А в серпні 2018 року стало відомо, що пара розлучилася. У Володимира і Хейден є п’ятирічна дочка Кайя Євдокія Кличко, яка залишилася з батьком.