Подивіться, воно ж все гниле!: як відомий супермаркет обманює покупців зіпсованими продуктами (ФОТО, ВІДЕО). В жодному разі НЕ КУПУЙТЕ там нічого

В одному зі столичних супермаркетів покупцям продавали запліснявілі мандарини.

А на прохання замінити неякісний продукт на свіжий, працівник магазину відповідав грубою відмовою, повідомляє Корупція. інфо

Ситуація сталася в понеділок увечері, коли кореспондент спробував придбати в одному з магазинів мережі Еко-маркет (вул. Ольжича, 14) мандарини. У ящику частина цитрусових виявилася гнилими, а частина покрита шаром зеленої цвілі.

На прохання нашого кореспондента замінити зіпсовані фрукти на свіжі, працівник маркету Андрій лише сказав, що в магазині не можна вести відеозйомку, і що йому "пофіг" і додав: "теж мені Фреймут".

Розуміючи, що зіпсовані фрукти можуть бути небезпечні для здоров'я покупців, ми звернулися до старшого касира. Менеджера магазина вже не було на робочому місці.

Вона пішла нам на зустріч і зажадала прибрати зіпсований товар. Але працівник Андрій не відреагував і на прохання свого керівництва.

Він демонстративно протер мандарини від зеленої цвілі і поклав назад в ящик. При цьому він не погодився спробувати зіпсований фрукт, навіть з тією умовою, що ми оплатимо його вартість.

Справедливості заради відзначимо, що вже на ранок на прилавках магазина лежали на вигляд свіжі фрукти і овочі. А працівник маркету, який ще ввечері доводив нам, що, покриті цвіллю, мандарини зовсім придатні, ретельно перебирав гниль.

Але суті проблеми це не змінює, на жаль, неякісні продукти були виставлені на продаж і хтось це допустив. Гарантії, що це не повториться – ні.