Подружжя гвалтувало 4-річну дочку для зйомок заборонених фільмів: поліція затримала спонсора

В Україні подружня пара, які є вихідцями  з однієї країн Кавказького регіону, протягом останніх двох років використовували свою малолітню дочку для створення порнографічних відео.

Про це повідомляє «Кримінальна Україна».

Правоохоронці України та Республіки Білорусь спільно виявили іноземця, який замовляв порнографічні відео і фінансував злочинну діяльність подружжя.

У вівторок, 5 лютого, в Мінську (Республіка Білорусь) був затриманий спонсор відеороликів. Як раніше повідомлялося, правоохоронці виявили канал поширення файлів порнографічного характеру за участю дітей. 

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

До такої діяльності була причетна сімейна пара – 29-річний чоловік і його 30-річна дружина, вихідці з Кавказького регіону. Для своєї злочинної діяльності подружня пара використовувала свою дочку. Зловмисники вступали з нею в статеві зносини, фіксуючи це на відео. Пізніше судом подружжя були заарештовані.

Працівники кіберполіції під час проведення досудового розслідування встановили IP-адресу жителя міста Мінськ (Республіка Білорусь), причетного до фінансування протиправної діяльності в Україні. Правоохоронці встановили, що 40-річний житель міста Мінськ займався створенням сценаріїв для фільмів порнографічного характеру, фінансував діяльність подружжя і надавав вказівки по створенню порнографічної продукції за участю дитини. Для конспірації своїх дій особа використовувала кріптогаманець.