Погромників офісу Добкіна міліція вивезла на двох автобусах

У Харкові групу людей, які закрилися під час безладів в колишньому офісі Партії регіонів, відвезли на двох автобусах у супроводі міліції.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу, передає Корупція.Інфо.
В одному з автобусів помічено як чоловіків, так і жінок. В іншому, з тонованим склом, були, за словами очевидців, хлопці спортивної зовнішності. Обидва автобуси супроводжували машини ДАІ.
Активісти залишилися у сквері навпроти офісу ПР.
Оточення співробітників міліції також залишається біля офісу ПР.
За словами прес-секретаря прокурора Харківської області Віти Дубовик, прокурор області Юрій Данильченко зустрівся з народними депутатами від "Опозиційного блоку".

"На зустрічі йшлося про останні події на вулицях Скрипника і Петровського. Якщо від народних депутатів надійдуть офіційні заяви, прокуратура області розгляне їх оперативно і об'єктивно", – підкреслила Дубовик.

Як повідомлялося раніше, вранці 3 серпня три десятки молодих осіб, у тому числі у балаклавах, заблокували вхід до Головного управління юстиції в Харківській області, що на вул. Петровського, вимагаючи відмовити місцевому "Опоблоку" в реєстрації.
Вдень півсотні молодих осіб у балаклавах напали на офіс ПР по вул.Скрипника з каменями і петардами, розбили припаркований автомобіль. Було чути постріли.
Відкрито кримінальну справу за статтею "Масові безлади".