“Поховали поряд з чоловіком”: Пішла з життя відома українка. Велика втрата для країни….

У Луцьку провели в останню дорогу члена спілки журналістів, ветерана волинського радіо Галину Петрівну Сухомлин.

Про це написав у соцмережі facebook журналіст Василь Федчук.

«З сумом повідомляю колег журналістів, що вчора рідні, друзі і телерадійники колишньої ВОДТРК провели в останню земну дорогу ветерана обласного радіо, члена НСЖУ Галину Петрівну Сухомлин», – йдеться у повідомлені.

За словами Василя Федчука, журналістка починала свою творчу стежину в 1965-му році в Ковелі у міськрайонній газеті. Потім життєва стежка привела її до Луцька. 12 років вона була кореспондентом-організатором Луцького районного радіо, а потім незмінно 28 років працювала в редакції волинського радіо на різних посадах.

“Я вдячний їй за скрупульозну роботу з листами слухачів ,яких ми отримували 18–20 тисяч за рік, за чуйне шефство над колегами з міських і районних радіоредакцій , за професійну вимогливість на посту заступника головного редактора . Й на заслуженому відпочинку вона активно цікавилася творчістю тих ,хто прийшов нам на зміну , давала їм слушні поради …..Галина Петрівна разом з іншими ветеранами ЩЕ взяла участь у підготовці Книги спогадів про 80-річну історію електронного ЗМІ Волинського краю”, – підсумував Федчук.

Поховали Галину Сухомлин поруч з могилою чоловіка на кладовищі в Гаразджі.