Похвалив Путіна! Колишній “слуга” Шевченко знову оскандалився – цинізм вражає. Слів немає!

Колишній представник “Слуги народу” Євгеній Шевченко зробив скандальну заяву про статтю Володимира Путіна. Політик переконує, що знайшов у тексті “сильний сенс”.

Таку позицію депутат висловив у своєму Telegram-каналі.

Шевченко думає, що Путін виділив основні позиції історичних подій у стосунках Росії, України та Білорусі. Нардеп боїться, що Україну можуть розірвати через “диктатуру Заходу”.

Політик навіть зробив висновок, мовляв, Україні не обійтись без зміни політичного курсу. Для цього, думає Шевченко, потрібна Білорусь – нібито як посередник у примиренні Києва та Москви. Крім того, Шевченко знову продовжив тезу про “братські народи”.

Нардеп каже, якщо не можна змінити своїх сусідів, треба міняти свою політику. Попри те, що саме дії сусіда призвели до війни, окупації території та загибелі десятків тисяч українців.

“Україні пора прокинутися від цього п’яного чаду. Пора йти на діалог, робити прагматичні вчинки і навчитися тримати слово”, – стверджує Шевченко.

Зазначимо, що Путін написав скандальну статтю, в якій намагався пояснити, чому українці та росіяни є нібито одним народом. Однак лідер держави-агресора традиційно використав історичні маніпуляції.

Нагадаємо, раніше Шевченко оскандалився і привітав невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка з Днем незалежності.

“Вітаю нашу рідну Білорусь, президента Олександра Григоровича Лукашенка, весь народ Білорусі з Днем незалежності! Ви справжній, унікальний і братський українцям народ. Тримайтеся, я з вами! Вірю, що скоро ми всі налагодимо, і повернемо Україну обличчям до Білорусі”, – написав у своєму Telegram Шевченко.

Зазначимо, нардеп не вперше “відзначився” подібним чином. Шевченко не приховує своєї приязні до правлячого в Білорусі режиму Лукашенка. Нещодавно він зустрівся з білоруським диктатором у Мінську.

Політики нібито говорили про українсько-білоруські відносини. Лукашенко заявив, що радий знайомству і розраховує, що ця зустріч “стане хорошим сигналом і сприятиме розвитку відносин двох країн”.

Після витівки нардепа в партії “Слуга народу” вирішили його покарати і виключили з президентської фракції.