Покращення не для всіх? Тільки подивіться з чим син президента з’явився у парламенті

У парламенті з'явився ще один володар нового iPhone X. Слідом за Оленою Кошелевою з "Радикальної партії" новенький "Айфон" останньої моделі купив собі Олексій Порошенко, старший син президента, передає Корупція.Інфо

Народний депутат весь час ховав свій смартфон і намагався поменше його діставати з кишені, але ЗМІ вдалося таки побачити, чим користується Порошенко-молодший.

Нагадаємо, що офіційні продажі цього гаджета стартували в Україні пару місяців назад – 8 грудня. iPhone X – це новий дизайн з дисплеєм на всю передню панель. Функцією Face ID (розпізнавання особи), щоб розблокувати телефон одним поглядом.

Не дивлячись на те, що це остання і найдорожча модель iPhone – коштує як мінімум 35 000 гривень, власники смартфона масово скаржаться на проблеми з прийомом вхідних дзвінків. Сотні користувачів Apple на різних форумах стверджують, що під час дзвінка на телефоні грає рингтон дзвінка, а інформація про виклик на дисплеї не відображається протягом 6-8 секунд. У цей період телефон просто зависає і не дозволяє нічого зробити.

До речі, першим в парламент iPhone X приніс нардеп Віталій Хомутинник ( "Відродження"). А в кінці минулого року (до початку продажу) такий "Айфон" ы сам засвітив Петро Порошенко. Новий гаджет у президента помітили на бізнес-форумі "Діалог бізнесу і влади", який проходив в готелі InterContinental. Гарант вибрав телефон сріблястого кольору.

Жінки-депутати продовжують з'являтися у Верховній Раді з сумками відомих брендів. Так, екс-міністр соціальної політики, а зараз нардеп від "Народного фронту" Людмила Денисова була помічена в залі засідань з сумочкою Dior.

Модель сумки під назвою Diorissimo від будинку мод Dior вперше випущена у світ в 2012 році. За основу взяли знамениту сумочку Lady Dior, але збільшили в розмірі і виконали з м'якої шкіри.

 

Популярне: "Інколи підміняла справжнього політика": В Мережі показали двійника Тимошенко. Важко не сплутати