Полковник поліції затриманий патрульними! Єфтеній відмовився від перевірок – хотів домовитись «полюбовно». Не вийшло!

В той час коли частина поліцейських нашої країни вимагаючи підвищення окладу пишуть рапорти на звільнення, а міністр внутрішніх справ Денис Монастирський гарантує з лютого таки підвищити ці злополучні оклади, інша частина поліцейських продовжує сумлінно виконувати свої обов’язки.

Вчора в Чернівцях патрульні поліцейські зупинили крутезний Mercedes, вартістю близько 200 000$ з абсолютно п’яним водієм за кермом, яким виявився одіозний полковник Нацполіції, керівник управління стратегічних розслідувань в Одеській області Вячеслав Єфтеній.

Полковник поліції намагався домовитися “полюбовно”, але не вийшло, про це повідомляє УНІАН.

Інцидент стався близько 1:30 ночі 8 січня у Чернівцях. На оприлюдненому ролику видно, як поліцейські зупинили позашляховик Mercedes G 63 AMG. З авто вийшов нетверезий Єфтеній, який намагався переконати поліцейських відпустити його, розповівши про свою посаду і звання. Крім того, він заявив, що “країну всерли в гівно”.

У свою чергу поліцейські не реагували на його прохання і висловлювання. При цьому Ефтеній відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння.

За даним фактом поліцейські оформили протоколи за частиною 1 статті 122 “Перевищення швидкості” та частиною 1 статті 130 “Керування транспортним засобом у стані сп’яніння” КУпАП. Відзначається, що Єфтеній нібито перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Полковник Єфтеній в 2014-15 роках очолюючи найбільш корупційний підрозділ міліції УБЕЗ в Рівненській області кришував практично весь незаконний видобуток бурштину на Рівенщині та Волині. Пересувався Єфтеній тоді на броньованому BMV і всі кримінальники називали його не інакше як бурштиновим королем.