Помер четвертий нацгвардієць, поранений під час зіткнень під верховною Радою 31 серпня

Помер четвертий нацгвардеец, поранений під час зіткнень під верховною Радою 31 серпня.

Про це повідомила радник президента Ольга Богомолець на своїй сторінці в Facebook, передає Корупція Інфо

"У центральному госпіталі МВС помер ще один поранений 31 серпня 2015 під ВР – Богдан Дацюк. Весь цей час він перебував у комі. На жаль, лікарям не вдалося врятувати його життя. Вічна пам'ять…", – написала Богомолець.

Підтверджують це також в Нацгвардії.

"Так, буквально 10 хвилин тому прийшла звістка про те, що останній, четвертий поранений під ВР 31 серпня Дацюк Богдан помер", – сказала спик НГУ Світлана Павловська.

Павловська зазначила: "У нього були дуже серйозні поранення, це відкрита черепно-мозкова травма, численні осколкові поранення в області шиї, грудей. Він перебував під апаратом штучної вентиляції легенів. Поранення виявилися не сумісні з життям".

Нагадаємо, 31 серпня народні депутати 265 голосами в першому читанні прийняли зміни до Конституції в частині децентралізації. Після цього під будівлею парламенту почалися сутички, протестувальники почали закидати правоохоронців петардами і димовими шашками, пізніше один з протестувальників кинув у групу силовиків бойову гранату. У події під Радою постраждали близько 150 осіб. Три бійця Нацгвардії загинули.

Арсен Аваков тоді звинуватив у провокації Олега Тягнибока і ВО "Свобода". Тягнибок, у свою чергу, заявив, що провокації замішаний Аваков. Однак, сам Тягнибок вже кілька разів був на допитах МВС, а над його однопартійцями по справі про бійку під Радою продовжуються судові розгляди.