“Поняття честі у мене і у цього “Г” різне”: Сварка Гриценка з Луценками матиме продовження

Сім'я генпрокурора Юрія Луценка можливо буде судитися з кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком через його звинувачення, що Олександр Луценко переховувався від призову.

Про це глава ГПУ повідомив в ефірі телеканалу "Прямий".

"Упевнений, він добре знав, що Сашко воював. Йому просто хотілося принизити. Такі речі я не прощаю. Як генпрокурор не маю права з ним боротися в судах. Але дружина і син це зроблять точно.

Думаю, 2,5 мільйони застави як кандидата у президенти він має зняти і покласти у вигляді штрафу за поширення недостовірної інформації. А ми цю всю суму віддамо армії. Хоча б так Гриценка примусимо допомогти Збройним силам України, якщо він не зміг цього зробити, коли був міністром", – сказав Луценко.

Він додав: "Поняття честі у мене і у цього "Г" різне".

Нагадаємо, що Анатолій Гриценко в одному з інтерв'ю заявив, що на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря РНБО Олександра Турчинова не ховав свого сина від служби в АТО.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Це обурило генпрокурора. Він заявив, що вимагає вибачень, і опублікував світлини сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно.

Гриценко вибачився перед Луценко-сином, разом із тим назвавши генпрокурора брехуном.