Посеред вулиці! Колегу Киви облили сечею – Медведчук і Ко приголомшені. Обманював людей!

У мережі з’явилося відео нападу на депутата Харківської міськради від “Опозиційної платформи – За життя”.

Невідомий підстеріг Анатолій Родзинського біля будівлі ХОДА. Запис було опубліковано в YouTube.

Хлопець у медичній масці облив депутата рідиною з пляшки. Автор відео стверджує, що цією рідиною була сеча, а сам інцидент пов’язаний з діяльністю Родзинського до депутатства і його можливою участю в обмані людей.

В організації “Традиція і порядок”, яка раніше вже звинувачувала представника ОПЗЖ в порушенні закону, заявили про непричетність до того, що трапилося.

“Наша діяльність проти нього – частина боротьби з шахраями. Ми вже обіцяли, що він буде пандусом, і по ньому будуть їздити ті інваліди, яких він свого часу обдурив на величезні гроші. Але ось яка штука, безліч шахраїв, такі як Скоробагач, виявляються ще й депутатами від партії Медведчука. Саме ці дії могли зробити ошукані Родзинським люди “, – заявили в русі.

Сам “потерпілий” підтвердив інформацію про інцидент. За словами Родзинського, “неонацисти з маловідомої організації” Традиції і порядок “попсували мій піджачок Brioni, облили якоюсь їдкою жовтою рідиною”. Напад він пов’язав із земельними питаннями.

Нагадаємо, в 2015 році чоловік балотувався в мери Харкова і називав себе “суперником Кернеса”. Незадовго до дня голосування Родзинський був побитий невідомими. За його словами, нападниками були двоє чоловіків в балаклавах. Тоді кандидат звинуватив у причетності до того, що трапилося чинного мера Геннадія Кернеса. Втім, незважаючи на гучні заяви та піар-кампанію, на виборах Родзинському вдалося зайняти лише шосте місце з результатом в 3,6%.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.