Потужна пожежа спалахнула у Рівному, ніхто не вижив: з’явилися кадри трагедії

Рятувальники виявили на місці пожежі тільки трупи.

У ніч на 12 травня в Рівненській області спалахнула потужна пожежа. Прес-служба Головного управління ДСНС України за регіоном опублікувала деталі і кадри з місця трагедії.

Інцидент стався в місті Сарна приблизно о 3 годині ночі. За даними рятувальників, загорівся гараж з шлакоблоку, критий шифером. Вогонь поширився на 40 квадратних метрів. Як припускають рятувальники очевидці занадто пізно виявили загоряння і звернулися в екстрену службу.

На момент прибуття рятувальників дах гаража вже обрушився. Пожежа погрожувала перекинутися на житловий будинок, розташований всього в півтора метрах. О 3:45 пожежу вдалося локалізувати, а в 4:22 повністю загасити. Однак вогонь встиг повністю знищити будівлю.

Розібравши пошкоджені конструкції пожежні виявили під завалами двох постраждалих. Не вижив ніхто з тих, хто опинився всередині гаража під час катастрофи. Рятувальники з’ясували, що однією з жертв став власник гаража 1957 року народження. Інше тіло обгоріло настільки, що поки неможливо встановити навіть стать. Найімовірніше, це жінка. Причина пожежі наразі встановлюється.