Поверніть нам Україну! КРИМ ПІДНЯВСЯ — масштабний бунт: окупантів геть, ВПЕРШЕ З 2014! Розправа над ворогом, не зупинити!

У Криму росте невдоволення російськими військовими, повідомляє місцевий ресурс. Люди втомились від дебошів та злочинності, яку принесли окупанти на півострів та мріють про те, щоб викинути їх з Криму.

Імовірно, вже найближчим часом місцевий спротив переросте в масштабний бунт, тож окупантам не залишиться вибору, доведеться втікати.

Зазначається, що в Красногвардійському (Курман) жителям уривається терпець від сусідства з російськими солдатами. Люди все частіше стикаються з п’яними дебошами військовослужбовців, побиттям молоді та грубою поведінкою.

«Окупанти переконані, що мешканці Криму «зобов’язані» їм за те, що вони приїжджають із усієї Росії, щоб воювати проти України. Але мешканці так не вважають. Вони все частіше вирішують говорити росіянам правду в очі, що вони – окупанти. Незважаючи на ризик бути затриманими», — відзначає місцевий Телеграм-канал.

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів про ситуацію на півдні України та у Криму. На його думку, ситуація на півострові може швидко вийти з-під контролю окупантів.

«Схід свідомо вибраний російськими військами для ведення наступальних дій, як найзручніший майданчик для них. А південь для них абсолютно незручний», — зазначає Мусієнко.

Експерт вважає, що на даний момент найбільш перспективним напрямком для активних дій українських Збройних сил є плацдарм на лівому березі в районі Кринок. Також він має певну інформацію, до чого потрібно готуватись окупантам та місцевим мешканцям в тимчасово окупованому Криму.

«І результати ми неодмінно побачимо згодом. Це порівняне затишшя щодо Криму було продиктоване тим, що йде підготовка. І результати, думаю, незабаром будуть».

Водночас додав, що чекати закінчення морозів не доведеться:

«Зима це теж непоганий період для того, щоб вражати деякі об’єкти ворога. Не треба чекати кінця зими. У кінці зими буде своє, а взимку буде дещо інше».

Заступник глави Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький розповів що проведення бойових дій в Криму матиме два ключових наслідки для подій на інших напрямках фронту.

«Крим на сьогоднішній день — це транзитна зона для постачання всього озброєння, боєприпасів, особового складу з території Росії в наші південні регіони, Херсонську, Запорізьку області», — зазначив Скібіцький.