Повістки в Дії? Федоров шокував: українці, почуйте — після скандалу! Оце подарунок, Мережа вибухнула!

Як заявив командир кулеметників 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Назарій Кішак, в найближчий час в Україні передбачається посилення мобілізаційних заходів.

Зазначимо, що Назарій Кішак до повномасштабного вторгенння був радником Івано-Франківської міськради з безпеки та правопорядку.

Як повідомив військовий у своєму Facebook, з 28 грудня у зв’язку із запланованими мобілізаційними заходами в кожному місті та області будуть встановлені контрольні блокпости. «Ми беремося за мобілізацію», — додав він.

«Хлопців на фронті потрібно міняти. Мажори, діти пафосних діячів, блогери, всі хто попадуться – підуть у піхоту. У нашій державі війна… Без образ», – заявив Кішак.

Військовий також натякнув на роздачу повісток у додатку «Дія»:

«Можете видаляти «Дію» вже», – написав він.

У коментарях під своїм дописом Кішак додав, що поліція перевірятиме фейкові опіки і догляди, інвалідності.

«Мами бігають спокійно до церкви, а сини їх доглядальники», – зауважив командир кулеметників.

Варто зазначити, що офіційної інформації про посилення мобілізаційних заходів не було. Крім того, очільник Мінцифри Михайло Федоров неодноразово наголошував, що повісток у «Дії» не буде.

Так і в цей раз. Віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров поставив крапку у цьому питанні і відповів, чи справді так буде.

«Наступного року буде 1 млн дронів. Повісток у Дії не буде ніколи. І тільки так», — написав він у Telegram-каналі.

Зокрема, він наголосив на тому, що наступного року буде 1 мільйон дронів для потреб бійців Збройних сил України.