ПОВНА ЛІКВІДАЦІЯ! До єдиного — ОПЗЖ ВСЕ: рішенням Ради, проголосували! Всі голоси «за», вауууу! Українці аплодують!

Чернівецька обласна рада проголосувала за дострокове призупинення повноважень всіх депутатів, які були висунуті та обрані за виборчими списками політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Про це повідомляє місцеве видання «Молодий буковинець».

Відповідне рішення під час пленародного засідання підтримали 37 депутатів, 8 – утрималися.

Призупинили повноваження шести депутатів.

«Вважати призупиненими повноваження депутатів Чернівецької обласної ради VIII скликання, які висувалися та були обрані за виборчими списками політичної партії «Опозиційна платформа — За життя», а саме: Болтунова Олександра Валерійовича, Глухова Олега Антоновича, Жара Михайла Михайловича, Карапчієвської Валентини Григорівни, Онофрея Василя Костянтиновича, Постевки Світлани Миколаївни в частині реалізації ними прав та обов’язків, передбачених Законами України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні», — йшлося у проєкті рішення Чернівецької обласної ради.

Додамо, раніше депутати Львівської міської ради звернулись до парламенту з проханням заборонити представникам «Опозиційної платформи – за життя» займати керівні посади у парламенті

Відповідне звернення до Верховної Ради України озвучили на пленарному засіданні Львівської міськради. У зверненні пропонують заборонити народним депутатам України, обраним від політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» займати керівні посади у ВРУ, входити до складу тимчасових комісій, депутатських груп та будь-яких інших органах, утворених у парламенті. Крім того, вимагають внести зміни до законів України, що унеможливлять балотування від політичних партій, чия діяльність були призупинена рішенням РНБО.