Правоохоронці розповсюджують опис зовнішності вбивці Нємцова

Працівники правоохоронних органів розповсюджують опис зовнішності вбивці російського опозиціонера Бориса Нємцова. Словесний портрет складений зі слів свідків вбивства – подруги політика Ганни Дурицької та перехожого Віктора М, передає Корупція.інфо

За словами очевидців вбивства Нємцова, вбивця був 170-175 сантиметрів зростом, темноволосий, коротко стрижений, звичайної статури. Також свідки розповіли, що злочинець був одягнений в джинси синього кольору і коричневий светр.

Крім цього, правоохоронці з’ясували, що вбивця пересувався на автомобілі ВАЗ-21102 сріблястого кольору з осетинськими номерами. Номерні знаки авто теж відомі слідству, проте досі місцезнаходження машини не відоме.

Нагадаємо, російський політик Борис Нємцов був убитий близько 23:40 у п'ятницю, 27 лютого на Великому кам'яному мосту. У нього вистрілили з білого автомобіля нібито чотирма пострілами у груди.

За інформацією джерела, «він йшов по Великому Кам'яному мосту з дівчиною, невідомі вискочили з машини, зробили чотири постріли і втекли».

Слідчий комітет Російської Федерації перевіряє причетність радикальних осіб, які воюють на сході України, до вбивства Бориса Нємцова у Москві, а також розглядають побутові версії злочину.

Президент РФ Володимир Путін поспівчував родичам російського опозиціонера Бориса Нємцова. Він закликав ФСБ та МВС об’єднатися, щоб швидше знайти убивць. Путін зазначив, що це «жорстоке вбивство має всі ознаки замовного і носить виключно провокаційний характер».

 

 

Джерело: Преса Україна