Притула розповів, як йому живеться в одній родині з екс-регіоналом (ВІДЕО)

Український шоумен і волонтер Сергій Притула розповів, як йому живеться в одній родині з колишнім членом Партії Регіонів Віталієм Хомутинником.
Про це йдеться у "Світському житті".
Нагадаємо, що наприкінці серпня цього року Притула одружився на Катерині Сопельник, яка доводиться сестрою дружини Хомутинника.
"Як в одній сім'ї з'єдналися колишній депутат Партії Регіонів і чувак, який волонтери на сході і який "рыгов" не дуже любить? У нас можуть бути кардинально протилежні погляди на стан справ у країні, на його роботу, як депутата і партії. З іншого боку, він не лізе в мою роботу і не розповідає, як мені жити. Якщо у когось є претензії до Віталіка у зв'язку з його депутатською діяльністю, ці люди мають можливість прийти і висловити йому свої претензії", – заявив Притула.
Він також додав, що людські маси все більше дивують його останнім часом.
"Почали розповідати, який я негідник, кинув жінку з дитиною. Той факт, що ми з Юлею вже були 3 роки розлучені, у нас нормальні стосунки, у неї своя сім'я, у мене своя сім'я, Юля зараз готується знову стати матір'ю, ми раді за неї. У її чоловіка з моїм сином прекрасні відносини, але людям завжди хочеться, що якщо люди насходяться, щоб були якісь скандали. Щоб літали ножі, щоб діти плакали, щоб судилися за майно і так далі. Я, на жаль, всіх розчарував, у мене такого немає", – сказав шоумен.