Прорвало: Аваков нарешті дав про себе знати, різко прокоментувавши вражаючу знахідку в квартирі Азарова

Аваков перервав інтернет-мовчання матірним записом про скарб Азарова.

Міністр МВС Арсен Аваков через перестрілку в Княжичах нічого не писав, а після тижневого мовчання в Facebook, де зазвичай дуже активний, вирішив прокоментувати знайдену в Києві квартиру екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Пост стосується того, що він позитивно оцінює роботу поліцейських, які знайшли цю квартиру, поки критики не помічають результатів і "бухтять". При цьому міністр в своєму пості використовує матюк, повідомляє Корупція. Інфо

"Я побачив знайдені ці пару картин і кілька інших з розглядуваного досі майна з таємницею квартири-схрону Азарова і сказав: "МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ! Хтось побачив повідомлення про квартиру-відстійник з документами, зброєю, серебрішком і картинами і сказали: С**а, НЕ ПРОЙШЛО І ТРЬОХ РОКІВ… Так влаштований світ. Хтось повинен робити свою роботу, а хтось бухтеть…", – пише глава українського МВС.

Далі він дякує т.в.о. голови Нацполіції Вадиму Трояну і київського управління – Андрію Крищенку.

"І чому не працює досі спецконфіскація, що дозволяє звернути це все на користь держави – питання риторичне, але впевнений, Рада зможе з цим розібратися найближчим часом, хоч сьогодні черговий раз проект такого закону був провалений…", – відзначає Аваков.

Він каже, що експонати до кінця розслідування можуть бути передані в музей, а також повідомляє, що знайдені багато "цікавих" документів, які будуть вивчати правоохоронці.