Просто на фарш! ЗСУ рознесли – повним складом: кадирівців не стало. Шалені втрати, вивозять пачками!

Окупантам слід нарешті затямити, що їм ніде в тилу не буде безпечно та спокійно. Так, напередодні прилетіло до Маріуполя. Кажуть, влучання було по казармі з кадирівськими найманцями.

За наявною інформацією, казарма кадирівців була розташована на території Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча. Розповів про це радник міського голови Петро Андрющенко.

Попередньо стало відомо, що поранених кадирівців потайки везли у напрямку Донецька. Андрющенко припустив, що це може свідчити про їхній важкий стан. Загалом деталі уточнюють.

Він також звернув увагу на російське медіасередовище. Згідно з тим, що пишуть у ньому, ураження можна порівняти з “Юр’ївською бавовною”. Тоді її теж намагалися масовано маскувати під “роботу ППО”. У випадку з прильотом у Маріуполі відбувається те ж саме.

Тим часом тривожно було для окупантів на Херсонщині. За наявною інформацією, вони обстріляли позиції своїх же земляків.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму ютуб-каналі. За його словами, окупанти подумали, що на лівому березі ЗСУ. І саме тому почали відкривати вогонь. Правда, били вони по своїх.

«Крики, вереск, лайка – поки не використали всі боєприпаси, російська артилерія не зупинилась. Опорник знищили повністю, перебили достатню кількість своєї піхоти», – зазначив Жданов.

Слід розуміти, що артилерія Росії атакує ці райони безупинно. Тож влучання по своїх – не рідкість серед окупантів.