Просто на з’їзді! Разумкова “бортанули” – не увійшов. Спікер не чекав – Зеленський веде свою гру

Дмитра Разумкова не буде в політраді у зв’язку з особистою зайнятістю. При цьому в партії вважають, що робота в політраді “не вимагатиме багато часу”.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не ввійшов до складу політичної ради партії Слуга народу.

Про це сказав глава політсили Олександр Корнієнко на брифінгу.

“Не думаю, що у нього є багато можливостей приділяти увагу партійній роботі. До того ж, він сам неодноразово заявляв, що хотів би зосередитися на роботі над парламентською реформою”, – сказав Корнієнко.

У той же час, за словами лідера фракції і голови політради Слуги народу Давида Арахамія, бажано, щоб такі посадові особи, як президент, прем’єр-міністр і спікер парламенту залишалися аполітичними. Разом з тим він підкреслив, що робота в політраді “не вимагатиме багато часу”, тому він вважає, що у міністрів, які увійшли до його складу, “не буде проблем з цим”.

Нагадаємо, сьогодні в Києві відбувся з’їзд партії Слуги народу. Він пройшов в КВЦ Парковий.

На з’їзді виступив президент Володимир Зеленський. Він пообіцяв, що партія позбудеться “засланих козачків”.

А ось Дмитро Разумков на з’їзді закликав членів політичної партії “Слуга народу” продовжувати виконувати програмні принципи політсили, з якими вони прийшли до влади.

“Команда – це завжди принципи, з якими ми йшли до влади … Важливо, щоб ті обіцянки, ті принципи, ті завдання, які ми ставили для себе і які ставили перед нами люди, не змінювалися в залежності від ситуації, в залежності від хвиль, від сонця або негоди на вулиці, або сезону, в тому числі політичного. Я дуже хочу побажати, щоб ми продовжували йти з тими цінностями і принциповими підходами, які у нас були, є і, я впевнений, будуть залишатися “, – зазначив він.

Він також підкреслив, що тільки працюючи на загальний результат, депутати зможуть досягти результатів.

“Я впевнений, що буде ще багато завдань, викликів і проблем … Працювати треба спільно, з розумінням того, навіщо ми прийшли”, – додав він.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.