“Просто нестерпно жити”: Зірка серіалу “Свати” втратила чоловіка, а діти її ненавидять

Серед акторського складу серіалу “Свати”, крім головних героїв, особливо примітна актриса Катерина Зінченко.

Нещодавно Зінченко поділилася трагічною історією про свого чоловіка і дітей. Так, за словами артистки, вона є “невдахою в особистому житті”: її чоловік помер в 2013 році.

Від колишніх відносин у Катерини є двоє дітей – дочка Ксенія, яка пішла по її стопах, ставши актрисою, і син Фелікс. Правда, з дітьми у Зінченко теж складні взаємини.

«Сина періодично лікую від наркозалежності. З донькою не спілкуюся. Вона мене ненавидить, каже, що я її недолюбила. А мені було важко, я хотіла вижити, боролася за кожен шматок хліба. Батько сина відразу сказав, що дитина йому не потрібна, мовляв, я повинна сама вирішувати, народжувати мені чи ні. Зараз хочу сказати спасибі цій людині за те, що спілкується з Феліксом і допомагає йому », – зізналася 59-річна артиста в ефірі однієї з програм.

Катерина Григорівна досі зі сльозами на очах згадує виписку з маленьким Феліксом з пологового будинку.

«2013 рік став переломним для мене. Помер чоловік, син з наркотиками в божевільню потрапив. Тоді було просто нестерпно жити. Час, коли зі мною було двоє дітей і батьки – чудовий. Так, тоді ми жили впроголодь … Зараз є всі, тільки от щастя немає, і час минув », – сумно сказала Катерина Зінченко.