Просто по людях! Нове звірство РФ: країна в траурі – крик на весь світ. РФ перейшла ВСІ межі!

Російські загарбники спершу підірвали ГЕС, скоївши наймасштабнішу за останні роки катастрофу, а тепер не дають ліквідовувати наслідки трагедії.


 Окупанти 20 червня обстріляли рятувальників, які розчищали мул.

У ДСНС України наголосили, що черговий цинічний обстріл окупантів забрав життя рятувальника. Окрім того, постраждали ще 8 рятувальників.

Пресслужба ДСНС України наголосила, що всі рятувальники працювали у мікрорайоні Острів (він дуже сильно постраждав внаслідок підриву Каховської ГЕС). Герої допомагали розчищати дорогу від сміття, яке залишилося, коли велика вода відійшла. Це необхідно зробити, аби забезпечити проїзд.

Світ повинен знати в яких надзвичайно складних умовах кожного дня працює особовий склад ДСНС. Хлопці, ви надзвичайно сміливі та віданні своїй справі люди! Кожен з вас – герой сьогодення! Герой, про якого треба розповідати світу,– мовиться у повідомленні.

Тим часом у мережі оприлюднили нові супутникові знімки після підриву росіянами ГЕС. Каховського водосховища фактично не існує, інформує 24 канал.

Згідно з кадрами з супутника, залишилася лише сама річка Дніпро, кілька приток і невеликих озер у цьому районі.

Зауважимо, що на картах EO Browser з’явилися поточні супутникові зображення районів Запорізької АЕС. Видно, що Дніпро навколо станції висох. Однак, резервуари для охолодження реакторів досі заповнені.

Російські війська підірвали Каховську ГЕС й не евакуюють жителів окупованого лівобережжя. На жаль, точну кількість загиблих на окупованих територіях встановити наразі неможливо. Десятки людей вважаються зниклими безвісти.

Українська влада наголошує, що справжні наслідки катастрофи можна буде побачити після того, як вода зійде.

У МВС України розповіли, що, на жаль, зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС. Станом на вечір 20 червня повідомили про 21 загиблого: 5 людей загинули через прицільні постріли російських окупантів. Окрім того, відомо про 28 поранених. З них – 16 ліквідаторів.