Просто в ефірі! Леді Ю не перестає дивувати – агітаційна подача! Разом з Ахметовим: “підтримує давню подружку”!

Ось дивіться – що таке олігархічний контроль над новинами. Юлія  Тимошенко вчора сходила в ЦВК в рамках своєї агітаційної ініціативи щодо референдуму щодо земельної реформи. Як дають цю новину на телеканалі Ахметова? Не просто однобоко. Це чисто агітаційна подача, пише телеграм-канал «Телекошмар».

Є тільки позиція Тимошенко і буквально через кожні кілька секунд в цій подачі якась брехня. Наприклад, не складно побачити в Конституції статтю по праву володіти і розпоряджатися землею і побачити, що питання від Тимошенко на референдумі таки порушує цю статтю Конституції.

Інший приклад: Тимошенко в синхроні каже, що типу президент повинен дозволити референдум. Це не відповідає ні Конституції, ні закону про референдум. Ведучий не дає навіть мінімального пояснення процедури організації референдуму і конституційної перевірки питання на референдум. Це просто партійна подача. У чому її сенс? У тому, що олігарх Ахметов підтримує давню подружку олігархів Тимошенко. І це все. Це – не новини. Це – партійний піар.

Нагадаємо, Тимофій Милованов назвав лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко «бабусею корупції». Про це він заявив в етері телеканалу «Свобода слова на ICTV». Сексистський виступ колишнього міністра обурив соціальні мережі.

«Тимошенко для мене є найбільш професійним політиком в Україні. Хотів би зачитати цитату Володимира Гройсмана щодо вас: «Мамою української економічної слабкості, знищення української незалежності, корупції, популізму та неефективності є Юлія Тимошенко». Я не погоджуюся із Гройсманом. На мою думку, ви є не мамою, а бабусею корупції», – сказав Милованов.

Тимошенко бурхливо відреагувала на такий вислів Милованова: «Ви мене запросили, щоби принижувати? Це людина, яка працює на іноземні гранти».

Водночас Милованов сказав, що це не ейджизм і ніяким чином не ображає Тимошенко. «У нас немає цензури», – зазначив він.

Також радник глави Офісу президента дорікнув Тимошенко: «Ви щодня бігаєте 10 км. Ви в кращій фізичній формі, аніж я».