Просто зараз! Кива зробив немислиме: черговий скандал! Медведчук не чекав – який сором!

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива вчергове оскандалився. Цього разу одіозний народний депутат в грубій формі висловився про Україну. Про це він заявив у своєму Facebook.

Відповідний коментар Кива залишив під своїм постом у фейсбуці. До слова, у пості йшлося про недавній інцидент з громадянками України, яких затримали в ОАЕ.

Одіозний нардеп, який неодноразово потрапляв у скандали, награно обурився відсутністю реакції президента і МЗС на ситуацію з затриманими в ОАЕ українками.

«Якби у світі проводилася Олімпіада для повій, Україна завжди б займала всі призові місця і тоді український гімн грав би нескінченно»,– написав Кива.

Водночас Кива “забув”, що серед учасниць “голої фотосесії” в Дубаї були й громадянки Росії, Білорусі та Молдови. Також він не згадати про те, що зйомки організував петербурзький фотограф Олександр Тен.

Нагадаємо, 3 квітня 40 дівчат, 11 з яких – українки, взяли участь у відвертій фотосесії  В ОАЕ 17 дівчат арештували за оголену фотосесію: серед них можуть бути українки – фото 18+ на балконі будинку в курортному районі столиці. Позували вони зовсім без одягу. Тепер їм загрожує ув’язнення аж до 6 місяців та ще й штраф у розмірі 5 000 дирхамів (у гривнях – приблизно 38 тисяч).

Варто зазначити, що Кива і раніше відрізнявся неординарними фразами і вчинками. Так, в коментарях до публікації на своїй сторінці у Facebook він розповів історію про свого діда, якого, за словами парламентаря від ОПЗЖ, “розстріляли місцеві жителі у Львові”, але він “вижив”.

Відповідаючи на питання журналіста порталу Bihus.info про можливе відмивання грошей через конвертаційні центри, Кива заявив, що керівник їхнього центру розслідувань — Денис Бігус — є “під***сом”, “гомосексуалістом” і “корупціонером”.

Разом з тим відомо, що народний депутат України від партії “ОПЗЖ” Ілля Кива збирається захистити наукову дисертацію і стати кандидатом наук з державного управління. Тема наукової роботи нардепа повʼязана з впливом громадськості на державне регулювання.