ПРОТИ НАКАЗУ З КРЕМЛЯ! Ми туди не підем: окупанти повстали – бунт в армії РФ, проти м’ясних штурмів!

Події останніх днів свідчать про наростаючу напругу на Куп’янському напрямку, тим самим окупанти відмовилися йти воювати на цей напрямок.

Більше 42 російських військових, покликаних на службу в Москві та Підмосков’ї, перебувають ув’язненні в окупованому Зайцеві. Їх утримують у цьому місці як покарання за відмову брати участь у небезпечній атаці на Куп’янськ. Ця інформація була розкрита російським джерелом, з яким зв’язалися сім’ї полонених відмовників.

Йдеться про 12-й танковий полк ЗС РФ. 7 жовтня цей підрозділ зазнав дуже жорсткого артилерійського обстрілу на Куп’янському напрямку, який втратив близько 300 військових.

Після цього інциденту в окупантів різко зникло бажання воювати, і вони збунтувалися.

«За відмову продовжувати наступ без достатньої кількості зброї та боєприпасів тих, хто вижив, наступного дня відвезли до Зайцева… Їх утримують, катують і б’ють. Відібрали телефони», – розповіли родичі.

За їхніми даними, 42 мобілізовані цього полку потрапили «на підвал» в окупованому Зайцеві. Там до окупантів застосовують тортури, вимагаючи повернутися на поле бою. Їм, зокрема, загрожують, що відправлять у бій на вірну смерть без зброї та спорядження.

За даними ЗМІ, на окупованих територіях України Росія створила з початку повномасштабного вторгнення не менше ніж 15 таких підвалів, де утримують російських військових-відмовників. Багато окупантів зникають безвісти після того, як потрапляють туди.