Провокація РФ провалилась! У Зеленського розбили кремлівські нісенітниці

Росія на переговорах про припинення війни висунула Україні три вимоги.

“Двоє людей, близьких до переговорного процесу між Росією та Україною, повідомили мені, що Росія запропонувала Україні виконати три вимоги. Перша – Зеленський формально залишається президентом, однак Росія ставить на посаду прем’єр-міністра Юрія Бойка (ОПЗЖ. – Ред.). Друга: Україна визнає Крим та “ЛДНР”. Третя: відмовляється від НАТО. Зеленський відповів їм категоричним “ні”, – поділився інсайдом відомий журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Однак, три високопоставлені джерела з найближчого оточення президента Зеленського категрично спростовують нам цю інформацію.

«Це якась фантастична історія. Неправда це все», – кажуть співрозмовники, близькі до української переговорної групи.

Так само цю інформацію прокоментували джерела в ОПЗЖ, близькі до Бойка:

«Нам нічого невідомо про перебіг переговорів. Вважаємо цю інформацію недостовірною. Крім того, Бойко не вважає за можливе для себе приймати подібні пропозиції у нинішній ситуації», – передає “Українська правда”.

Після чого Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк закликав не звертати уваги на різні токсичні прізвища українських проросійських політиків, які росіяни витягують “по дурості” в український інформпростір.

“Прошу вас не звертати уваги на всі ці фейки з якимись прізвищами на кшталт Янукович, Бойко, Мураєв, Кива… Я не знаю, кого вони ще хочуть призначити спецпредставниками по Україні. Все буде так, як треба Україні, і так як треба нашим людям”, – написав Подоляк у Twitter.