Пряме попадання! Сюрприз для РФ: відступлять – повне знищення. Вражаючі деталі – що відомо?

У засобах масової інформації та соціальних мережах з’явилися відомості про подію на одному з аеродромів Ростовської області. Йдеться про аеродромі в місті Міллерово, що розташоване за кілька кілометрів від українського кордону.

Там базуються Су-30СМ, Су-25 та гелікоптери ЗС РФ.

Кажуть, Точка-У. Це один із сюрпризів, які чекають на росіян найближчим часом.

Повідомлення про НС з’явилося на Facebook-сторінці Командування повітряних сил ЗСУ.

“А хто це зробив?” – поцікавилися у ЗС ЗСУ, перепостивши відповідну інформацію зі сторінки спільноти MilitaryAviation.in.UA у Facebook.

Згідно з повідомленням, наразі військовий аеродром горить.

Російський пропагандист Семен Пегов запевняє, що за аеродромом РФ нібито було завдано удару “Точкою-У”. Якогось підтвердження цієї інформації немає. Він запевняє, що внаслідок удару до РФ є поранені. Інформацію про втрати агресори приховують. Варто зазначити, що на Міллеровому дислокуються винищувачі, а також військові гелікоптери. Імовірно, цей об’єкт Росія використовує у війні проти України.

Під час запису матеріалу стало відомо про таке. Підтверджуються повідомлення про ракетну атаку на військовий аеродром окупантів у Міллерово, Ростовській області. Українські війська ракетним ударом знищили кілька сучасних літаків супротивника.

В свою чергу, міністр оборони Олексій Рєзніков звернувся до всіх співвітчизників.

Дорогі українці!

30 годин триває повномасштабна атака Росії на нашу державу.

Завдяки героїзму наших захисників та захисниць Україна вистояла у першу, найскладнішу добу. Окупанти зазнали суттєвих втрат.

Сьогодні ми будемо сильнішими. Адже тисячі людей приєднуються до лав сил територіальної оборони та готові давати відсіч ворогові.

Пишаюся кожним із вас!

Лише у Києві вже 18 тисяч автоматів та відповідні боєкомплекти роздані і продовжують лунати бійцям сил ТрО протягом учорашнього та сьогоднішнього дня. Кількість бажаючих приєднатися до сил ТрО і зі зброєю в руках зупиняти російських окупантів зростає, а зброя надходить ще.

Крім цього, мною прийнято рішення, яке погоджено з командувачем сил ТрО ЗСУ бригадним генералом Юрієм Галушкіним – залучати до сил ТрО патріотів старше 60 років, які морально і фізично готові чинити опір і перемагати ворога.

Також я майже всю ніч спілкувався з колегами-міністрами оборони держав, які надають нам постійну підтримку. Реакція світу стає більш ясною. Незабаром ми отримаємо додаткове посилення у вигляді сучасної зброї та інших ресурсів наших партнерів.

Нам уже вдалося зламати плани російських окупантів. Тепер важливо знищити морок брехні, яку створює Кремль. І це буде кінцем серійного вбивці та ґвалтівника, що атакує сусідів.

Треба показати світові і самим громадянам Росії, що російські війська обстрілюють мирні міста, вбивають жінок та дітей. І що всі, хто мовчить, стають спільниками вбивць.

А ті, хто заважає Україні боротися чи блокує санкції проти держави-вбивці, бруднять свої руки кров’ю безневинних людей.

Звертаюся до всіх громадян України та української діаспори.

На офіційних ресурсах та сторінках у соцмережах Міністерства оборони, Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та інших органів влади та самоврядування публікуються докази злочинів російських окупаційних військ.

Беріть ці факти та поширюйте їх через соцмережі. Насамперед – серед російських користувачів. Щоб громадяни РФ бачили, що вони підтримують.

Важливо поширити згадані факти в італійському, німецькому та угорському медіапросторі, а також серед журналістів та посадових осіб європейських країн. Усі знаючі відповідні мови – ви наша зброя.

Маємо продемонструвати світові, що таке тотальна оборона. І що наш народ не здолати.

Ми обов’язково переможемо!

Слава нашим захисникам та захисницям!

Слава Україні!