Прямо біля Ради! Порошенка викрили – Зеленський аплодує! Сталось немислиме

Петро Порошенко приїхав на погоджувальну раду у парламент перед початком нового пленарного тижня. Журналісти помітили, що номери його авто були дещо зафарбованими. Про це повідомляється в телеграм-каналі PavlovskyNews.

Як пишуть журналісти, які додали фото, на передніх номерах була замальована перша буква, яка позначає  регіон реєстрації.

Питання нашого журналіста, чому зафарбована перша буква, водій позашляховика п’ятого президента залишив без відповіді, – пишуть PavlovskyNews.

В основному так чинять, аби не змогли приходити штрафи за порушення швидкості. Камери автофіксації порушень не спрацьовують на номерах, де відсутні якісь елементи. Однак за “прикривання номера” передбаченні штрафи:

За експлуатацію транспортного засобу без номерного знака, чи зі знаком прикритим якимись предметами, замальованими символами, неосвітленим чи забрудненим:

якщо таке сталося вперше – штраф у розмірі 170 гривень.

за повторне порушення — штраф 255 гривень або громадські роботи і оплатне вилучення транспортного засобу чи без такого.

Варто зазначити, що у відкритих базах номерів в інтернеті, інформації щодо цих автономерів немає. На сторінці однієї з них наявне фото цих же номерів на авто іншої марки Mercedes.

Ось на цьому авто Mersedes із номерним знаком АА 9342 ОМ Порошенко приїжджав до будівлі ДБР у липні 2019 року. В той час на його охоронця незнайомі скоїли напад, розпиливши в очі газовий балончик.