Прямо в ефірі! Порошенко вчинив немислиме – корупція на очах! Зеленський не залишить – час прощатися!

А взагалі телеканал Прямий минулого тижня здивував все-таки не шортами  Гончаренко, а типовим прикладом телевізійної корупції, пише телеграм-канал «Телекошмар».

Ось вони активно анонсували якесь “розслідування” по тютюнових справах. Взагалі це жирна тема, яка пережила президентство  Порошенко. З нею так активно “боролися” свого часу, що грошей від боротьби висікалися всім – і “активістам” і прокурорам і політикам. І ось … хоча і анонсували, а “розслідування” чомусь не вийшло. А що таке? Скільки взяли, щоб не вийшло?

З іншого боку, це ну такий олдскул – коли комусь ще хочеться давати гроші, щоб щось не вийшло на одному з каналів, що створюють нескінченний і в цілому безглуздий інформаційний шум.

В свою чергу телеграм-канал «ЛЕЩЕНКО ТУТ» також відреагував на це:

Телеканал Тоніс / Прямий, який відтепер офіційно належить Порошенку, пробиває чергове дно. Вони не тільки пустили в новинах прем’єру треш-кліпу Михайла Поплавського, але зняли з ефіру своє ж розслідування про тютюнову мафію. Яка процвітала при Порошенко.

Тобто спершу рекламували-рекламували розслідування, а потім просто тупо не пустили в ефір. Типова схема для медіа-кілерів, як збити грошей з переляканих жертв викриттів. Цікаво, фігуранти розслідування пригрозили розповісти, скільки заносили президенту Порошенко з кожної сигарети? Або просто відкупилися?

Нагадаємо, п’ятий президент, народний депутат від «Європейської солідарності» Петро Порошенко став власником Прямого каналу. Цю інформацію 18 лютого 2021 року підтвердив шефредактор каналу Віктор Медвідь.

«Уже більше року на телеканал “Прямий” чиниться цілеспрямований тиск з боку правоохоронних органів та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Останні дні з різних джерел надходила маса інформації про те, що проти вже ексвласника Макеєнка можуть бути застосовані санкції з метою зачистити опозиційний канал “Прямий” з медіапростору. Зважаючи на те, що Петро Порошенко мав право опціону на купівлю, він ухвалив рішення придбати канал з метою захисту свободи слова, аби влада не могла закрити рота тим, хто об’єктивно критикує та показує дійсну картину сьогодення та є одноосібним лідером інформаційного мовлення в Україні.  “Прямий” і надалі вже з новим власником буде продовжувати працювати для своїх глядачів з готовністю до нових проявів тиску з боку влади», – повідомили ДМ на Прямому каналі.

Порошенко повідомив, що заплатив за канал «великі гроші», але суму угоди не уточнив. Кінцевим бенефіціарним власником «Прямого» стала компанія «Prime Assets Capital», структура якої повністю належить п’ятому президенту.

В свою чергу прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що свободі слова в Україні нічого не загрожує, які б критичні матеріали чи ненадійні факти не поширювали телеканали, підпорядковані Порошенку.