Прямо в Раді! Під час засідання – депутатка шокувала поведінкою. “Валити з країни” – Зеленський не чекав!

На вчорашньому засіданні Верховної Ради у сесійній залі народна депутатка від “Слуги народу” Анна Колісник у телефонній переписці написала, що “треба валити з цієї країни”.

Листування народної депутатки сфотографував кореспондент #Букв.

Так, Анна Колісник переписувалася з абонентом на ім’я Стас, яком написала, що слухає виступ головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака.

“Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни”, – написала народна депутатка.

Нагадаємо, що начальник Генерального штабу, головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак, виступаючи у Верховній Раді, повідомив, що Росія нарощує війська поблизу державного кордону України, зокрема і під виглядом підготовки до навчань “Захід-2021”, котрі проводитимуться спільно з Білоруссю у вересні.

За його словами, станом на 30 березня вздовж державного кордону України та на тимчасово окупованих територіях розташовані 28 батальйонних тактичних груп противника. Йдеться, зокрема, про Брянську, Воронезьку, Ростовську області РФ та територію незаконно окупованого Криму.

“Але останнім часом з різних регіонів РФ під виглядом контрольних занять за зимовий період навчання, підтримання бойової готовності та підготовки до майбутніх спільних стратегічних навчань “Захід-2021” збройні сили РФ здійснюють поступове нарощування військ поблизу державного кордону України – на півночі, на сході і на півдні. А саме в Брянській, Воронезькій областях, в АР Крим”, – наголосив Хомчак.

“Загалом очікується додаткове зосередження до 25 батальйонних тактичних груп, що в сукупності з наявними силами та засобами поблизу державного кордону з Україною створює загрози воєнній безпеці держави“, – додав він.

До слова, Володимир Зеленський вітає результати засідання парламенту 30 березня – голосування за закони про цифрові паспорти, підтримку підприємців, стимулювання детінізації доходів, фінансування Мінагрополітики.

Серед іншого, Зеленський вважає великим успіхом ухвалення у другому читанні закону про цифрові паспорти, який юридично прирівнює цифровий біометричний закордонний паспорт та ID-картку в мобільному додатку “Дія” до звичайних паспортів.

Україна стала першою країною у світі, де узаконили е-паспорти.

“Це значно спростить життя громадянам і дасть старт масштабній цифровізації бізнесу та держави. До того ж цифрові паспорти значно безпечніші й комфортніші, ніж паперові. Ми створили унікальний світовий кейс, яким можна та варто пишатися. Розбудовуємо “державу у смартфоні”, – зазначив президент.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.