Прямо зараз! Яценюк влупив, мета Путіна – бачить себе імператором! Зеленський не чекав – НАТО зволікає. Почалося

Президент РФ Володимир Путін уже давно дав усім зрозуміти, що планує захопити Україну. Однак, Захід не надавав цьому серйозного значення. Як результат, країна не стала частиною НАТО, а Росія влізла на українські землі на танках.

Про це розповів в ефірі одного з телеканалів прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк.

Путін не сприймає Україну як незалежну державу.

“Він особисто бачить Україну виключно як частину своєї радянської імперії, де він хоче себе бачити імператором, десь так між Богом і Папою Римським. Він особисто націлений на те, щоби знищити українську державу”, – сказав Яценюк.

Разом із тим, політик навів слова очільника Кремля, який у 2014 році на Мюнхенській конференції, назвав розпад Радянського Союзу найбільшою трагедією. Тоді здивувала реакція Заходу, який вирішив, що це була просто така фігура мови у Путіна, або він пожартував.

“Наші західні партнери не приділили уваги тому, що Україна грюкає в двері НАТО, для того щоб отримати План дій щодо членства в НАТО. У ті ж двері стукає Грузія, в ті ж двері стукає Молдова. І вже, в принципі, пора відкрити ці двері. Але в цей момент, доки думали, відкривати двері чи ні, Путін заїхав танками до тих, хто стукався в двері до країн-членів НАТО”, – сказав політик.

Яценюк наголосив, що основна мета Путіна залишається незмінною – це захоплення України.

“Це стратегічно. Тактично, як мені хочеться вірити, Путін зараз брязкає зброєю для того, щоб світ знову на нього звернув увагу, і для того, щоби щось виторгувати”, – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Росія хоче повернути СРСР, але цього не станеться. Він вважає, що Кремль допустив трагічну помилку стосовно України.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.