Приховати не вдалося! Таємний план Кремля: Жданов злив усе – мільйони під кулі. “Могилізація” в дії!

“Скільки їм потрібно буде в ідеалі зібрати “гарматного м’яса”, щоб піти на Київ?” – запитала у Олега Жданова ведуча програми “ТСН”.

Відповідь військового експерта була лаконічною та вичерпною, при цьому вона не обмежувалася конкретним містом, а озвучила цифру війська, яке знадобиться для захоплення всієї нашої країни.  

Військовий експерт назвав конкретну цифру особового складу, який буде потрібний РФ, щоб спробувати окупувати всю територію України:

“Я думаю, для того щоб заволодіти всією Україною, потрібно зібрати армію десь до мільйона людей, не менше, і це мінімум. Але й ми не сидимо склавши руки: ми отримуємо допомогу, навчаємо наших військовослужбовців”.

Потім полковник запасу ЗСУ пояснив детальніше, чому шанси захопити нашу країну навіть такою великою армією невеликі:

“Він, швидше за все, розраховує на нову кампанію на весну. Тоді, можливо, знадобиться і більше людей. Чому? Тому що ми найбільша країна в Європі, а вони з погляду технологій та професіоналізму деградують. Вони поступово приходять до радянського озброєння, яке стоїть на довгостроковому зберіганні”.

Крім того, Олег Жданов наголосив, що влада РФ зміцнює оборону Херсонщини. Таким чином стає очевидним той факт, що ЗСУ скоро звільнять область від окупантів:

“Якщо це угруповання здасться, то це буде щось на зразок Сталінграда, коли Паулюс підписав капітуляцію. Для Росії це буде нищівний удар у плані іміджу та військово-політичних втрат. Вони від Харкова на сьогодні не можуть прийти до тями”.