Припинити! Тупицький зблід – його остаточно принизили. У Зеленського “попустили” скандального суддю – країна на ногах

ОП відреагував на скаргу судді Тупицького президенту на охорону, яка не пускає його до робочого місця

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявляє, що ОПУ не займається модеруванням процесів допуску і не допуску до будівлі Конституційного Суду, а незнання головою КС Олександром Тупицьким процедури роботи режимних установ викликає подив.

Про це повідомив радник голови ОП в коментарі Інтерфакс-Україна.

Очевидно, що Офіс президента точно не займається модеруванням процесів допуску або недопуску будь-яких осіб в приміщення Конституційного Суду і не здійснює управління охороною цієї організації. Допуск або недопуск осіб до режимних установ – строго прописані у відповідних розділах нормативних актів, – сказав Подоляк.

У той же час в Офісі президента зазначили, що незнання Тупицьким процедури роботи режимних установ викликає подив, як і спроба перетворити рутинну подію в медійний скандал.

Цілком можливо, що якщо Олександр Тупицький до сих пір не зміг усвідомити, що юридично обґрунтоване відсторонення від роботи означає, зокрема, і неможливість фізично пройти на робоче місце, то радимо йому проконсультуватися з юридично підкованою людиною для отримання відповідних роз’яснень. Після яких він, нарешті, зможе припинити розігрувати дивний спектакль перед входом в будівлю Конституційного Суду і дискредитувати державні інститути, – підкреслив Подоляк.

Крім того, він додав, що людина, яка отримала в законному порядку обґрунтовану підозру в скоєнні злочинів проти правосуддя, “не може, наче й не було нічого, приходити на своє робоче місце до суду і робити вигляд, що нічого не відбувається”.